Kargo Politikası

Teslimat alanı

Önemli Not[mineque.com] ürünlerini satın almadan önce kargo politikamızı dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Satın alma işleminiz, kargo politikamızı okuduğunuzu ve kabul ettiğinizi onaylayacağından, lütfen bu politikayı dikkatlice inceleyin.

Sunulan ÜRÜNLER yalnızca Türkiye üzerinden teslim edilebilir. Bu BÖLGE dışında bulunan herhangi bir teslimat adresi için sipariş vermek mümkün değildir. ÜRÜNLER, sipariş sürecinde MÜŞTERİ'nin belirttiği teslimat adreslerine gönderilir.

Nakliye süresi


Ürünlerimiz yurtdışı çıkışlıdır. 9 - 14 iş günü içerisinde tarafınıza ulaştırılacaktır. 
Siparişi hazırlamak, sonrasında fatura kesmek, öncesinde ürünlerin stokta mevcut durumları WEB SITEMIZE belirtilmiştir. Bu sürelerin hafta sonları veya resmi tatil günleri dışında olduğu anlaşılmaktadır. Kayıt formunda görünen elektronik adresin doğru olması koşuluyla, ÜRÜNLER gönderildiğinde MÜŞTERİYE otomatik olarak bir elektronik mesaj gönderilecektir.

Teslimat süreleri ve maliyetleri
Sipariş sürecinde SATICI, MÜŞTERİ'ye satın alınan ÜRÜNLER için olası teslimat sürelerini ve formüllerini bildirir. Gönderim bedeli, teslimat yöntemine göre hesaplanır. Eğer ücretsiz kargolama sunmuyorsak, bu maliyetlerin miktarı, satın alınan ÜRÜNLERİN fiyatına ek olarak MÜŞTERİ tarafından ödenecektir. Teslim sürelerinin ve maliyetlerinin ayrıntıları WEB SİTESİNDE detaylandırılmıştır.

TESLİM ŞARTLARI
Paket, imzaya karşı ve bir kimlik belgesinin ibrazı üzerine MÜŞTERİ'ye teslim edilecektir. Devamsızlık durumunda, paketini postanesinde almasını sağlamak için MÜŞTERİYE bir teslimat bildirimi bırakılacaktır.

TESLİMAT Sorunları
MÜŞTERİ, çevrimiçi sipariş prosedürünün sonunda, siparişi onaylamadan önce taşıyıcıyı seçtiğinde belirlenen teslimat tarihi hakkında bilgilendirilir. Teslimatların en fazla otuz (40) gün içinde yapılacağı belirtilmektedir. Bu başarısız olursa, MÜŞTERİ, SATICI'ya makul bir süre içinde teslim etmesi için resmi bildirimde bulunmalıdır ve bu süre içinde teslim edilmemesi durumunda sözleşmeyi feshedebilir. SATICI, fesih mektubunun alınmasından gereksiz gecikme olmaksızın, MÜŞTERİ tarafından satın almak için kullanılanla aynı ödeme yöntemini kullanarak, ÜRÜNLER için ödenen toplam tutarı, vergileri ve teslimat masraflarını MÜŞTERİ'ye geri ödeyecektir. SATICI, ÜRÜNÜN MÜŞTERİYE teslimine kadar sorumludur. MÜŞTERİ'nin teslimat sırasında belirtilen herhangi bir hasar veya kısmi kayıp hakkında taşıyıcıya bildirmesi için üç (3) günlük bir süre olduğu hatırlanır.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Bilgilendirme;

Mineque olarak kişisel verilerinizin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na (“Kanun”) uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizi kişisel verileri toplama, işleme, aktarma amacımız ve yöntemlerimiz ve buna bağlı olarak sizlerin Kanun'dan kaynaklanan haklarınızla ilgili bilgilendirmek isteriz.

 

1. Kişisel verilerin toplanmasına ilişkin yöntemler

Mineque . olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, mevzuattan kaynaklanan yasal yükümlülüklerimiz çerçevesinde; markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmeniz, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Mineque . TİCARET ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla kişisel verilerinizi sözlü, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik yöntemlerle toplamaktayız.

 

2. Kişisel verilerin işlenmesi ve işleme amaçları

Mineque . olarak, veri sorumlusu sıfatı ile çağrı merkezlerimiz, yazılı iletişim kanallarımız, sosyal medya sayfalarımız, mobil iletişim kanalları, mağaza içi iletişim kanalları ve/veya bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü kanallar aracılığı ile; onayınız dahilinde elde ettiğimiz kişisel ve/veya özel nitelikli kişisel verileriniz tamamen veya kısmen elde edilebilir, kaydedilebilir, saklanabilir, depolanabilir, değiştirilebilir, güncellenebilir, periyodik olarak kontrol edilebilir, yeniden düzenlenebilir, sınıflandırılabilir, işlendikleri amaç için gerekli olan ya da ilgili kanunda öngörülen süre kadar muhafaza edilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde Mineque . 'nın birlikte çalıştığı özel-tüzel kişilerle ya da kanunen yükümlü olduğu kamu kurum ve kuruluşlarıyla ve/veya Türkiye'de veya yurt dışında mukim olan ilgili 3. kişi gerçek kişi/tüzel kişilerle paylaşılabilir/devredilebilir, kanuni ya da hizmete bağlı fiili gereklilikler halinde yurtdışına aktarılabilir.

Mineque . müşterilerinin markalarımızın hizmetlerinden faydalanabilmesi, onayınız halinde kampanyalarımız hakkında sizleri bilgilendirmek, öneri ve şikayetlerinizi kayıt altına alabilmek, sizlere daha iyi hizmet standartları oluşturabilmek, Mineque . ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması gibi amaçlarla ve her halükarda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak kişisel verilerinizi işleyebileceğimizi bilginize sunarız.

 

3. Kişisel Verilerin Aktarılması

Mineque , söz konusu kişisel verilerinizi sadece; açık rızanıza istinaden veya Kanun'da belirtilen güvenlik ve gizlilik esasları çerçevesinde yeterli önlemler alınmak kaydıyla yurt içinde ve gerekli güvenlik önlemlerinin alınması kaydıyla yurt dışında, Şirket faaliyetlerinin yürütülmesi, veri sahipleri ile müşterilerimiz arasındaki iş ilişkisinin sağlanması ve/veya bu amaçla görüşmeler yapılması, hizmetler, fırsat ve olanaklar sunulması ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla; grup şirketlerimiz, iş ortaklarımız, faaliyetlerimizin gereği anlaşmalı olduğumuz ve hizmet sunduğumuz müşteriler, tedarikçiler, denetim şirketleri veya yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları, bunlarla sınırlı olmamak üzere ilgili diğer otoriteler ile paylaşabilecektir.

 

4. Kişisel Veri Sahibinin KVK Kanunu'nun (“Kanun”) 11. maddesinde Sayılan Hakları

Mineque . ilgili kişilerin aşağıdaki taleplerine karşılık verecektir:

  1. a) Mineque'nin kendilerine ilişkin kişisel verileri işleyip işlemediğini ve hangi kişisel verileri işlediğini öğrenme,
  2. b) İşleme faaliyetinin amaçlarına ilişkin bilgi alma,
  3. c)Mineque.'nin yurt içinde veya yurt dışında kişisel verileri aktardığı üçüncü kişileri bilme,
  4. d) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  5. e) Kanuna uygun olarak kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  6. f) Kişisel verilerin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi talebi halinde; yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  7. g) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve
  8. h) Kişisel verilerinin birer kopyasını alma.

Gizlilik ve Güvenlik

Mineque. Online Shop, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir Mineque. Online Shop sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında sadece Mineque. Online Shop bünyesinde kullanılmaktadır. Mineque. Online Shop, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

 

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

 

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde Mineque. Online Shop veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin Mineque Online Shop arayüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Çerez Kullanımı

 

Çerezler, sitemizi ziyaret ettiğinizde bilgisayarınız ya da mobil cihazınıza (akıllı telefon veya tablet gibi) kaydedilen küçük metin dosyaları ya da bilgilerdir.

 

Çerezleri, Sitelerimizin daha kolay kullanılması ve sizin ilgi ve ihtiyaçlarınıza göre ayarlanması için kullanıyoruz. İnternet siteleri bu çerez dosyaları okuyup yazabiliyorlar ve bu sayede tanınmanız ve size daha uygun bir internet sitesi sunulması amacıyla sizinle ilgili önemli bilgilerin hatırlanması sağlanıyor (tercih ayarlarınızın hatırlanması gibi).

 

Çerezler ayrıca, Sitelerimiz üzerinde gelecekteki hareketlerinizin hızlanmasına da yardımcı olur. Bunlara ek olarak, ziyaretçilerin Sitelerimizi nasıl kullandığını anlamak ve Sitelerimizin tasarımını ve kullanışlılığını geliştirmek amacıyla çerezleri Sitelerimizin kullanımı hakkında istatistiksel bilgiler toplamak için de kullanabiliriz.

 

Mineque

By consenting to [Mineque.]’s SMS marketing in the checkout and initializing a purchase or subscribing via our subscription tools, you agree to receive recurring text notifications (for your order, including abandoned checkout reminders), text marketing offers, and transactional texts, including requests for reviews from us, even if your mobile number is registered on any state or federal do-not-call list. Message frequency varies. Consent is not a condition of purchase.

If you wish to unsubscribe from receiving text marketing messages and notifications, reply with STOP to any mobile message sent from us or use the unsubscribe link we provided you within any of our messages. You understand and agree that alternative methods of opting out, such as using alternative words or requests, will not be considered a reasonable means of opting out. We do not charge for the service, but you are responsible for all charges and fees associated with text messaging imposed by your wireless provider. Message and data rates may apply.

For any questions, please text HELP to the number you received the messages from. You can also contact us at minequecom@gmail.com for more information.

We have the right to modify any telephone number or short code we use to operate the service at any time. You will be notified on such occasions. You agree that any messages you send to a telephone number or short code we have changed, including any STOP or HELP requests, may not be received, and we will not be liable for honoring requests made in such messages.

To the extent permitted by applicable law, you agree that we will not be liable for failed, delayed, or misdirected delivery of any information sent through the service, any errors in such information, and/or any action you may or may not take in reliance on the information or Service.

Your right to privacy is important to us. You can see our Privacy Policy mineque.com/policies/privacy-policy to determine how we collect and use your personal information.